KËRKIM DHE
PËRKUSHTIM
KËRKIM DHE
PËRKUSHTIM
KËRKIM DHE
PËRKUSHTIM

Lajme & Media

Ne inkurajojmë profesionistët për të eksploruar dhe kryer kërkime shkencore. Ne mbështesim dhe investojmë për kërkimet universitare në fushën farmaceutike. Është nder të kontribosh në ngritjen profesionale të profesionistëve të rinj të shëndetësisë.

Tiranë, 12 – 13 Dhjetor 2014: - Konferenca e tretë farmaceutike. Organizatori: Urdhëri i Farmacistëve të Shqipërisë (U.F.SH.).

Referuan nga Profarma:
• Erion Cina: - Tema “Validimi i proçesit të prodhimit – të acidit acetil salicilik 100 mg - tableta gastro-rezistente.
• Eva Troja - Tema “Incidenca, menaxhimi dhe parandalimi i acidozës laktike të shkaktuar nga Metformina”.
• Elda Hoxha / Vilma Papajani – Tema: ”Ndryshimet në efektet terapeutike dhe ato anësore midis antipsikotikëve tipike dhe atipike”.

Në 20. Dhjetor.2014 “Profarma” nderohet me çmimin: “Kompania më e mirë e vitit në sektorin farmaceutik”. Ky çmim u dha nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë me motivacionin: “Kompania që siguron cilësi dhe garanton shëndetin tonë”.

Shkarko - Validimi i proçesit të prodhimit – të acidit acetil salicilik 100 mg - tableta gastro-rezistente

Shkarko - Incidenca, menaxhimi dhe parandalimi i acidozës laktike të shkaktuar nga Metformina

Shkarko - Ndryshimet në efektet terapeutike dhe ato anësore midis antipsikotikëve tipike dhe atipike.

Share this