PROFARMA i bashkohet nismës "Në ndihmë të fëmijëve Talasemikë"

PROFARMA i bashkohet nismës Profarma - Në ndihmë të fëmijëve Talasemikëlightbox[spote 853 480]PROFARMA i bashkohet nismës "Në ndihmë të fëmijëve Talasemikë"

Share this  

Vlerësohet 'PROFARMA' si kompania me e mire farmaceutike per vitin 2014

Vlerësohet PROFARMA si kompania me e mire farmaceutike per vitin 2014 lightbox[vleresohetprofarma]Vlerësohet PROFARMA si kompania me e mire farmaceutike per vitin 2014 Vlerësohet PROFARMA si kompania me e mire farmaceutike per vitin 2014 lightbox[vleresohetprofarma]Vlerësohet PROFARMA si kompania me e mire farmaceutike per vitin 2014

Dhjetor 2014:
“Profarma” vlerësohet nga Dhoma e Tregtisë dhe e Industrisë me çmimin "Kompania më e mirë e vitit në sektorin farmaceutik", me motivacionin "Kompania që siguron cilësi dhe garanton shëndetin tonë".

Kompania me e mire farmaceutike Kompania me e mire farmaceutikelightbox[vleresohetprofarma 640 480]Kompania me e mire farmaceutike

Share this