DEDIKUAR
SHËNDETIT TUAJ
DEDIKUAR
SHËNDETIT TUAJ
DEDIKUAR
SHËNDETIT TUAJ
DEDIKUAR
SHËNDETIT TUAJATC

Sistemi i klasifikimit Anatomik Terapeutik Kimik (ATC) përdoret për klasifikimin e lëndëve aktive të barnave sipas organit ose sistemit në të cilën ato veprojnë si dhe veçorive terapeutike, farmakologjike dhe kimike të tyre.

ATC code N: Sistemi Nervor është një nga ndarjet e Sistemit të klasifikimit Anatomik Terapeutik Kimik (ATC), një sistem i kodeve alfanumerike i hartuar nga OBSH për klasifikimin e barnave dhe produkteve të tjera mjekësore.

Sistemi Nervor

Tretësirë për përdorim rektal - 5 mg/2.5 ml

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing

Tableta - 100 mg

Tableta - 100 mg

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing

Tretësirë për injeksion – 1000 mg / 2 ml

Tretësirë për injeksion – 1000 mg / 2 ml

Tableta - 500 mg

Tableta - 500 mg

Suspension oral – 160 mg / 5 ml


Benekid Plus përmban lëndën vepruese paracetamol, i cili është një derivat i para - aminofenolit. Ai ka veti analgjezike dhe antipiretike.

Benekid Plus - suspension oral 160 mg / 5 ml indikohet në:

  • lehtësimin e përkohshëm të dhimbjes së lehtë në të moderuar përfshirë: dhimbjen e dhëmbëve, dhimbjen e kokës, ndrydhjet dhe tendosjet e lehta muskulore;
  • uljen e temperaturës, përfshirë temperaturën e lartë të shkaktuar nga vaksinat, ftohja dhe gripi.

 

{loadposition position-10}

Tableta - 25 mg

Tableta - 75 mg

Tableta - 25 mg

Tableta - 500 mg + 30 mg

Tableta - 500 mg + 30 mg

Results 1 - 15 of 77