DEDIKUAR
SHËNDETIT TUAJProduktet e Reja

Profarma është një kompani farmaceutike dinamike me një gamë të gjërë produktesh në treg, për trajtimin e shumë patologjive të ndryshme. Vitet e fundit, nëpërmjet punës së një ekipi të specializuar, Profarma ka hedhur në treg shumë barna xhenerike të reja.

 

Tableta - 300 mg

Tableta - 100 mg

Tableta të veshura me film - 20 mg

Tableta të veshura me film - 10 mg

Tableta të veshura me film – 300 mg

Tableta të veshura me film – 150 mg

Suspension oral – 160 mg / 5 ml


Benekid Plus përmban lëndën vepruese paracetamol, i cili është një derivat i para - aminofenolit. Ai ka veti analgjezike dhe antipiretike.

Benekid Plus - suspension oral 160 mg / 5 ml indikohet në:

  • lehtësimin e përkohshëm të dhimbjes së lehtë në të moderuar përfshirë: dhimbjen e dhëmbëve, dhimbjen e kokës, ndrydhjet dhe tendosjet e lehta muskulore;
  • uljen e temperaturës, përfshirë temperaturën e lartë të shkaktuar nga vaksinat, ftohja dhe gripi.

 

{loadposition position-10}

Drazhe - 10 mg

Tretësirë për injeksion - 20 mg / ml

Tableta të veshura me film – 75 mg

Tableta të veshura me film – 75 mg

Tableta - 500 mg + 30 mg

Tableta - 500 mg + 30 mg

Granula për suspension oral – 100 mg

Krem - 1%

Results 1 - 15 of 71