Teknologjia e Kurimit /
Filozofia e Shërimit

Zëri i pacientit është filozofia jonë. Ne i përkushtohemi
trajtimit dhe shërimit. Kërkimi dhe zhvillimi në teknologjinë
farmaceutike është çelësi i garantimit të cilësisë...

Zbulo si
Image not available
Dedikuar Shëndetit Tuaj

Ne jemi pranë jush.
Garantojmë shëndet duke qënë të pranishëm në treg me një
gamë të gjërë produktesh farmaceutike për patologji të ndryshme...

Zbulo si

Explore how
Atje Ku Shëndeti
Takon Shkencën

Ne kemi implementuar teknikat dhe praktikat më të mira të
GPM-së. I përkushtohemi zhvillimit dhe validimit të metodave
analitike, performancës së kontrollit të cilësisë...

Zbulo si

Image not available
Kërkim Dhe Përkushtim

Ne inkurajojmë profesionistët për të eksploruar dhe
kryer kërkime shkencore. Ne mbështesim dhe investojmë
për kërkimet universitare në fushën farmaceutike ...

Zbulo si

Image not available
Një Tjetër Nivel Përkujdesje

Krijojmë një botë më të shëndetshme duke parë përtej biznesit
për progresin e shëndetit. Vlera e suksesit tonë është dëgjimi
i nevojave të shoqërisë, pjesë e së cilës jemi ...

Zbulo si

Image not available