DEDIKUAR
SHËNDETIT TUAJ
DEDIKUAR
SHËNDETIT TUAJ
DEDIKUAR
SHËNDETIT TUAJ
DEDIKUAR
SHËNDETIT TUAJATC

Sistemi i klasifikimit Anatomik Terapeutik Kimik (ATC) përdoret për klasifikimin e lëndëve aktive të barnave sipas organit ose sistemit në të cilën ato veprojnë si dhe veçorive terapeutike, farmakologjike dhe kimike të tyre.

ATC code S: Organet e Shqisave është një nga ndarjet e Sistemit të klasifikimit Anatomik Terapeutik Kimik (ATC), një sistem i kodeve alfanumerike i hartuar nga OBSH për klasifikimin e barnave dhe produkteve të tjera mjekësore.

Organet e Shqisave

Tretësirë me pika për vesh - 2.5%

Tretësirë me pika për sy 1% - 10 ml

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing

Pomadë për sy – (0.05% + 0.5%) - 3.5 g

Tretësirë me pika për sy – (0.1% + 0.5%) – 5 ml

Tretësirë me pika për sy 0.3 %

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing

 

 

{loadposition position-10}

 

 


{loadposition position-10}

Results 1 - 15 of 17