DEDIKUAR
SHËNDETIT TUAJ
DEDIKUAR
SHËNDETIT TUAJ
DEDIKUAR
SHËNDETIT TUAJ
DEDIKUAR
SHËNDETIT TUAJ

Produktet

Ne jemi pranë jush. Garantojmë shëndet duke qënë të pranishëm në treg me një gamë të gjërë produktesh farmaceutike për patologji të ndryshme.

Portofoli i produkteve tona përmban një gamë të gjërë produktesh thelbësore në trajtimin dhe kurimin e patologjive të ndryshme.
Profarma ka aktualisht 276 produkte, prej të cilave 131 janë në formë farmaceutike tabletë, 3 në formë kapsule, 59 tretësira për injeksion, 11 tretësira për perfuzion dhe 72 produkte galenike.
Për informacion më të detajuar mbi një produkt mund të zgjidhni njërën nga tre mënyrat e kërkimit: “KATEGORITË E PRODUKTIT”, “TË GJITHA PRODUKTET NGA A-Z” ose “Gjej një Produkt”. Ky informacion është lehtësisht i shkarkueshëm.
Kujdes!
Për çdo shqetësim tuajin shëndetësor drejtohuni fillimisht tek mjeku ose farmacisti juaj.

  1. KATEGORITË E PRODUKTEVE
  2. TË GJITHA PRODUKTET A-Z
 
 
 
 
Kodi ATC - Kodi Anatomo Terapeuto Kimik