KËRKIM DHE
PËRKUSHTIM
KËRKIM DHE
PËRKUSHTIM
KËRKIM DHE
PËRKUSHTIM

Lajme & Media

Ne inkurajojmë profesionistët për të eksploruar dhe kryer kërkime shkencore. Ne mbështesim dhe investojmë për kërkimet universitare në fushën farmaceutike. Është nder të kontribosh në ngritjen profesionale të profesionistëve të rinj të shëndetësisë.

Konferenca që Profarma merr pjesë si sponsor (2011)

Durrës, 16 Prill 2011 – Profarma Sponsor në aktivitetet me mjekët e Përgjithshëm të qytetit të Durrësit.

Tiranë, 27 Maj 2011 – Në mbështetje të Konferencës së “Shoqatës Shqiptare të Nefrologjisë“ Profarma është sponsor i aktivitetit me temë: “Sëmundjet e veshkave. Arritjet dhe sfidat për të ardhmen”.

Tiranë, 21 Maj 2011 – Profarma sponsor në Konferencën kardiologjike të Pranverës. Tema “Insufiçienca kardiake”.

Read more

Inagurimi i “Profarma Sh.a” - Mars 2011

Kompania gjermane “DERMAPHARM Group” në Mars 2008 bleu shoqërinë “PROFARMA Sh.a.” Investimi i Dermapfarm Group synoi ngritjen e një fabrike të re dhe bashkëkohore për prodhimin e preparateve farmaceutike. Fabrika e re, e cila shtrihet në një sipërfaqe prej 27.000 metra katrore, e projektuar nga investitorët gjermanë plotëson normat ndërkombëtare te prodhimit (GMP –së), me një teknologji bashkëkohore europiane, me personel të kualifikuar dhe me një gamë të gjerë produktesh farmaceutike.

Read more