Buskolamin

Buskolamin 10mg
Buskolamin 10mgBuskolamin 10mgBuskolamin 10mgBuskolamin 10mgBuscolamin 10 mg
Trakti Digjestiv dhe Metabolizmi
Shqipëri
Jo
Jo
Po
SA00045
Buskolamin
10 mg
Drazhe
Hioscinë butilbromur
Kuti x 20
Drazhe - 10 mg … Read more

Drazhe - 10 mg

Buskolamin përmban si lëndë aktive hioscinë butilbromur, e cila është një kripë e amoniumit kuaternar. Ky bar, në sajë të veprimit antikolinergjik, zotëron veti antispazmike dhe përdoret për të lehtësuar spazmat e muskulaturës së lëmuar. Buskolamin – drazhe 10 mg indikohet në:

- spazmat e traktit gastro-intestinal dhe të rrugëve gjenito-urinare;

- sindromën e zorrës së irrituar.


Share this