Advit

Advit
AdvitAdvitAdvitAdvitAdvit
Trakti Digjestiv dhe Metabolizmi
Shqipëri
Po
Jo
Po
SA01450
Advit
(10000 UI + 10000 UI)/1 ml - 20 ml
Pika per gojë
Vitamin A + Vitamin D
Kuti x flakon x 20 ml
Tretësirë me pika për gojë - (10.000 UI + 10.000 UI)/ml … Read more

Tretësirë me pika për gojë - (10.000 UI + 10.000 UI)/ml

Advit ka në përbërjen e tij vitaminë A (retinol) dhe vitaminë D (ergokalçiferol). Vitamina A është e domosdoshme për rigjenerimin e rodopsinës së retinës, për formimin normal të epitelit dhe për rritjen. Vitamina D rregullon metabolizmin normal të kalçiumit dhe fosforit dhe parandalon e mjekon rakitin. Advit përdoret për parandalimin dhe mjekimin e pamjaftueshmërisë së vitaminave A dhe D.


Share this