Përgjegjësia Sociale

Profarma Green!
Profarma kujdeset për shëndetin jo vetëm duke prodhuar produkte farmaceutike por edhe duke kontribuar për një botë më të pastër dhe më të gjelbër.
Kjo realizohet më së miri duke ricikluar mbetjet që krijohen nga materialet e prodhimit, për ti kthyer ato në burime të dobishme për komunitetin dhe mjedisin.
Për këtë projekt “Profarma” bashkëpunon me një nga kompanitë më prestigjoze ndërkombëtare për trajtimin e mbetjeve dhe riciklimin e tyre.Risi e shpjegimit nëpërmjet ikonografisë për mënyrën e përdorimit të produktit
Me anë të gjuhës së shenjave në kutitë e produkteve, ne ofrojmë lehtësira për pacientin në mënyrë që ti tërheqim atij vëmëndjen për të patur një kujdes tjetër në lidhje me mënyrën e përdorimit të produktit.

Share this